Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit

FOLLOW ME

TWITTER GPLUS FACEBOOK BEHANCE PINTEREST

Skinner Releasing Tekniikka®

Skinner Releasing Tekniikka®

Skinner Releasing Tekniikka® (SRT) on amerikkalaisen Joan Skinnerin 60-luvulla kehittämä uraauurtava lähestymistapa tanssiin, liikkeeseen ja luovaan prosessiin. Tietoiseksi tuleminen ensimmäisenä askeleena kohti muutosta, liikkeen mahdollistaminen sen pakottamisen sijaan sekä sisäisten ja ulkoisten maailmojen integroiminen liikkeessä ovat avaimia tekniikan harjoitteluun.

 

Tämä somaattinen tekniikka on kehittynyt yksinkertaisesta periaatteesta, että päästäessämme irti turhista jännityksistä ja kannatteluista kehossamme teemme tilaa jollekin uudelle tapahtua.

 

Tunneilla ohjattujen runollisten mielikuvien herättämä ja musiikin tukema spontaani liike mahdollistavat luovien ja helposti saavutettavien teknisten liikeperiaatteiden kokeilun. Kehon linjausta lähestytään moniulotteisesti ja dynaamisesti. Tunnit on suunniteltu siten, että ne tukevat jokaisen henkilökohtaista prosessia liikkua vaivattomasti ja vapaasti. Liikkeen tarkkuus ja artikulaatio paranee. Tietoisuus kehittyy tekniikan periaatteiden harjoittelemisesta yksin, hands-on parityöskentelyissä ja osana ryhmää.

 

SRT kurssille voivat osallistua niin tanssin ammattilaiset kuin aloittelijat ja ketkä tahansa kehollisuudesta, luovuudesta ja liikkeen kautta tietoisuuden tutkimisesta kiinnostuneet heidän tasostaan riippumatta.

Titta Court on ollut sertifoitu Skinner Releasing Tekniikan opettaja vuodesta 2011. Kuva Tuula Lampela.

Lisätietoa Skinner Releasing tekniikasta sivuilla:

http://www.skinnerreleasingnetwork.org

http://www.skinnerreleasing.com