Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit

FOLLOW ME

TWITTER GPLUS FACEBOOK BEHANCE PINTEREST

Anagrammi

Anagrammi

Nolousvapaan ja uteliaan työpajatyöskentelyn tuloksena tanssia, yhteisiä äänimaailmoja ja visuaalista ilottelua!

Rasa Collectiven Anagrammi on työpaja ja esityskokonaisuus, jossa tuttujen tavaroiden, liikkeiden ja äänien ”uudelleenjärjestely” tuottaa iloa ja oivalluksia.

2 päivän aikana valmistetaan teos yhdessä koululaisten kanssa. Teos muokkautuu koululla työpajassa, jossa koululaisten ryhmä (esim. kulttuuriluokka) työskentelee ammattitanssitaiteilijoiden kanssa. Jalostunut teos esitetään koulun oppilaille ja perheille.

Teoksen muokkaaminen osallistavassa työpajassa rohkaisee tutkivaan ja luovaan työskentelyyn yhdessä, jonka tarkoitus on vahvistaa lapsen toimijuutta, ilmaisua ja itsetuntemusta. Työryhmä tarjoaa teoksellaan mahdollisuuden kokea, kuinka taidetta ammattitasoisesti voi syntyä arjestamme jokaisesta kumpuavan luovuuden kautta. Tekemisen ilo turvataan myös vaihtoehtoisia valmiita elementtejä tarjoten. Välillä ollaan turvallisesti ihan hukassa. Jokainen osallistuja on osa tarinan ratkaisua ja löytyvä avain.

Työryhmä
Esiintyjät 2 tanssitaiteilijaa & esityskerran ainutlaatuiset 6-20 koululaista
Koreografia ja konsepti Titta Court
Puvustus ja lavastus Riikka Matala
Musiikki ja äänisuunnittelu Tatu Kantomaa

Tuotanto ja konsepti Rasa Collective/ Piste Kollektiivi
Promokuvat Karoliina Paatos
Tukijat Piste Kollektiivi, Taike