Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit

FOLLOW ME

TWITTER GPLUS FACEBOOK BEHANCE PINTEREST

TALK TALK

TALK TALK

Aloin tehdä yhteistyötä tanssitaiteilija Pia Lindyn kanssa vuonna 2009. Jaettu kiinnostus improvisaatioon ja toimintaan erilaisissa ympäristöissä sekä ihmisten kohtaamiseen ovat lähtökohtia työskentelyllemme ja yhteiskunnalliselle vuoropuhelulle.

TALK TALK -esityksessä pohdimme yhteiskunnassa eri tavoin esille tulevia vallan, arvottamisen ja toiseuttamisen tapoja ja tapahtumia. Kuinka tiedostaa yhteiskunnassa vallitsevia rakenteita, odotuksia ja malleja tai purkaa arjessa useinkin esiintyviä mustavalkoisia dikotomioita kuten mies-nainen, normaali-vammainen, ystävä-vihollinen, vanha-nuori jne. Liikkeen kautta voi osua siihen mitä ei ääneen sanota. Suru, ilo, keveys ja raskaus voivat samaan aikaan olla läsnä. Kehollisuudelle ja tilalle herkistyminen sekä yhteiskunnallisten asioiden pohdiskelu mahdollistaa monikerroksisia tarinoita, tarinoiden purkamisia ja uudelleen tulkintoja.

Kirjasto tilana, hyllyt, käytävät, kirjat, sattumanvaraiset tai kutsutut katsojat ovat muotoutuneet paikkalähtöisen teoksemme TALK TALK perustaksi.

Valokuvat: Andy Pilke, Riikka Theresa Innanen